Zolpidem kopen

Waar Zolpidemtartraat 10 mg voor gebruikt wordt

Waar Zolpidemtartraat 10 mg voor gebruikt wordt

Zolpidemtartraat 10 mg heeft maar 1 functie, namelijk als slaapmiddel.

Zolpidemtartraat 10 mg is een geneesmiddel dat vaak wordt voorgeschreven om slaapproblemen te behandelen, vooral bij mensen die last hebben van slapeloosheid. Slapeloosheid kan vele vormen aannemen, zoals moeite hebben met inslapen, vaak wakker worden gedurende de nacht, of te vroeg wakker worden en niet meer kunnen slapen. In dit artikel bespreken we wat Zolpidemtartraat precies is, waarvoor het wordt gebruikt, waarom de standaard dosering 10 mg is en hoe je dit medicijn het beste kunt verkrijgen. Heb je na het lezen van dit artikel nog een vraag? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Inhoudsopgave

Zolpidem is hetzelfde als Zolpidemtartraat

Zolpidem 10mg tabletten

Er bestaat vaak verwarring over de termen “Zolpidem” en “Zolpidemtartraat”. In feite zijn ze hetzelfde, met het belangrijkste verschil dat “Zolpidem” de werkzame stof is, terwijl “Zolpidemtartraat” de chemische verbinding is waarin deze stof wordt geleverd. Zolpidem is het actieve ingrediënt dat verantwoordelijk is voor de kalmerende en slaapbevorderende effecten van het medicijn. De term “tartraat” verwijst naar de vorm waarin Zolpidem is gebonden om beter opgenomen te kunnen worden door het lichaam. Dus, wanneer men spreekt over Zolpidem of Zolpidemtartraat, verwijst men in feite naar hetzelfde medicijn en slaapmiddel.

Waar gebruikt men dit medicijn voor

Zolpidemtartraat wordt primair gebruikt voor de behandeling van slapeloosheid bij volwassenen. Het helpt mensen sneller in slaap te vallen, wat resulteert in een langere slaapduur en minder nachtelijk wakker worden. Het medicijn behoort tot een klasse van medicijnen die bekend staan als sedativa of hypnotica. Het werkt door de activiteit in de hersenen te vertragen, waardoor een kalmerend effect ontstaat. Het gebruik van Zolpidem kan worden onderverdeeld in de volgende situaties:

Zolpidem gebruik:
Patiënten die moeite hebben met in slaap vallen.
Patiënten die te vaak wakker worden.
Patiënten die consistent veel te vroeg wakker worden.
Patiënten die lang wakker liggen.

Waarom Zolpidemtartraat 10 mg de standaard dosering is

De standaard dosering van Zolpidemtartraat is vaak 10 mg, omdat dit wordt beschouwd als een effectieve dosis die een goede balans biedt tussen werkzaamheid en veiligheid. Bij deze dosering ervaren de meeste patiënten voldoende slaapbevorderende effecten zonder al te veel bijwerkingen.

Zolpidemtartraat is beschikbaar in verschillende doseringen, maar 10 mg wordt meestal als standaard startdosering voorgeschreven. Bij oudere patiënten of patiënten met leverproblemen kan een lagere dosis, zoals 5 mg, worden aanbevolen om het risico op bijwerkingen te minimaliseren.

Het is belangrijk dat de dosering wordt aangepast aan de individuele behoeften van de patiënt, en dat men altijd de voorschriften van de arts volgt. Overmatige dosering van Zolpidem 10 mg kan leiden tot ernstige bijwerkingen zoals slaperigheid overdag, geheugenproblemen en in sommige gevallen zelfs afhankelijkheid.

Hoe kan je dit medicijn het beste kopen?

Er zijn slechts 2 verschillende manieren om dit Zolpidem 10 mg te kopen in Nederland. In tegenstelling tot wat veel mensen verwachten is dit medicijn niet verkrijgbaar bij drogisterijen. Je kan dus geen Zolpidem kopen bij Kruidvat. De enige twee manieren om dit medicijn te halen in Nederland is:

  • Via je eigen apotheek met een doktersrecept.

  • Via onze online apotheek zonder recept.

Bij je apotheek met doktersrecept

Tot voor kort was de enige manier om Zolpidem te kopen in Nederland (en het buitenland) was via je eigen dokter of huisarts. Hiervoor moest je eerst een afspraak maken, een onderzoek ondergaan en Zolpidem 10 mg voorgeschreven krijgen.

Via onze online apotheek zonder recept

Juist omdat deze methode niet praktisch was voor veel patiënten in Nederland is er tegenwoordig een betere en snellere manier om Zolpidem te kopen: via onze online apotheek. Niet alleen zorgen wij ervoor dat jouw medicatie binnen 1 werkdag in huis is, ook kan je dit bij ons Zolpidem kopen zonder recept.

Lees voor gebruik altijd de Zolpidem bijsluiter

Op welke manier jij jouw medicatie bestelt is aan jou. Wel raden we je erg aan om alleen Zolpidem te gebruiken wanneer je de Zolpidem bijsluiter hebt doorgenomen. Hierin staat alle informatie over het gebruik en de mogelijke bijwerkingen van dit medicijn. Iedere verpakking met Zolpidem die wij verkopen is voorzien van de officiele bijsluiter, ook kan je de Zolpidem bijsluiter online lezen.